Crema pentru varice sau operație? Ce tratament este mai eficient
varice tratament hemofarm

Crema pentru varice sau operație? Ce tratament este mai eficient

Ce tratament pentru varice este mai eficient și are mai multe avantaje? Crema pentru varice sau operația pentru varice? Sunt primele întrebări pe care le are fiecare persoană care suferă de boala varicoasă. În articolul de față vom încerca să aflăm răspunsul corect la aceste întrebări.

Varicele au, ca oricare boală degenerativă, diferite stadii. În momentul în care o persoană află că suferă de această afecțiune face o vizită la medicul flebolog. După ce află diagnosticul corect referitor la stadiul bolii se întreabă care variantă de tratament pentru varice este mai eficace.

Operația pentru varice nu este întotdeauna o soluție eficientă

Medicii de specialitate susțin că o cremă pentru varice este inutilă în tratamentul acestei afecțiuni dureroase. În schimb încearcă să te convingă că tratamentele costisitoare recomandate de ei te vor scăpa de varice.

Foarte mulți medici au tendința, greșită, de a recomanda operația pentru varice indiferent de situația în care se află pacientul. Este o soluție invazivă, dureroasă, scumpă și nu întotdeauna necesară. Dacă varicele sunt în faza cronică, intervenția chirurgicală vasculară (stripping, ablație endotermică sau prin utilizarea agenților sclerozanți) este eficientă doar în cazurile grave, care reprezintă doar zece la sută din totalul pacienților afectați de boala varicoasă.

Dacă varicele se află într-un stadiu de început, operația vasculară poate face mai mult rău decât bine. Din cauza anastomozelor venoase, intervenția chirurgicală ar putea ascunde boala și astfel să ajute la cronicizarea ei din cauza faptului că pacientul se crede deja vindecat.

În schimb, cremele pentru varice sunt o soluție neinvazivă și eficientă în majoritatea cazurilor de varice. Pentru cazurile ușoare și medii, cremele sunt soluția eficientă și naturală care au efecte rapide și pe termen lung. Totodată cremele pentru varice sunt foarte bune și pentru profilaxie dar și în perioada de recuperare după operația pentru varice.

Crema VenoFarm este cel mai eficient tratament pentru varice

Crema VenoFarm este un tratament pentru varice eficient și la îndemâna oricui. Ingredientele naturale și compoziția unică, bogată în polifenoli, care nu include parabeni, coloranți, aditivi sintetici sau ingrediente modificate genetic, fac din crema VenoFram un tratament pentru varice eficient.

Crema VenoFarm este o soluție naturală, neinvazivă, cu efecte rapide și pe termen lung. O cremă pentru varice fără contraindicații, ideală pentru tratament dar și pentru prevenirea varicelor. Unguentul VenoFarm este indicat și pentru tonifierea și combaterea îmbătrânirii pielii.

VenoFarm nu numai că te scapă de varice ci contribuie din plin la o stare de confort zilnică, sporind rezistența și elasticitatea vaselor de sânge ale picioarelor. Pe site-ul oficial al producătorului, singurul atestat din România, puteți găsi păreri și opinii care vor confirma toate avantajele acestui tratament revoluționar pentru varice.

Comandă crema VenoFarm dând un click aici. Pachetul cu unguentul dar și cele două bonusuri gratuite despre tratamentul varicelor, profilaxia și metodele de tonifiere și combatere a îmbătrânirii pielii îl veți primi prin poștă cu plata ramburs.

Lasă un răspuns

Close Menu
×

Cart