Ce trebuie să știi despre crema VenoFarm, tratament împotriva varicelor
venofarm varice crema tratament

Ce trebuie să știi despre crema VenoFarm, tratament împotriva varicelor

Crema VenoFarm este un tratament revoluționar și eficient împotriva varicelor. Crema VenoFarm poate fi utilizată atât pentru profilaxia cât și pentru tratarea varicelor. Unguentul are rezultate uimitoare și după operația pentru varice în cazul în care intervenția chirurgicală vasculară a fost necesară.

De ce crema VenoFarm este un tratament pentru varice eficient

Crema VenoFarm este o soluție naturală, neinvazivă, unică prin compoziția sa bogată în polifenoli și ingrediente naturale.

Crema VenoFarm nu include parabeni, coloranți, aditivi sintetici sau ingrediente modificate genetic. Unguentul conține doar compuși naturali și poate fi utilizat permanent, atât pentru tratamentul și profilaxia varicelor cât și pentru tonifierea și combaterea îmbătrânirii pielii.

Crema VenoFarm nu are contraindicații și poate fi utilizată în paralel cu alte metode de tratament împotriva varicelor. Spre deosebire de alte creme pentru varice, VenoFarm este un complex de ingrediente naturale cu acțiune imediată. Care sunt acestea și ce caracteristici unice au fiecare în parte:

Extract de castane sălbatice:

Datorită conținutului de escină, cumarine și flavonoide, extractul are proprietăți antiinflamatoare, flebotonice, anticoagulante, fluidizante sangvin și decongestive. Intensifică fluxul sangvin prin artere și vene. Mărește rezistența la presiune a vaselor de sânge. Scade permeabilitatea capilară.

Extract de sâmburi de viță de vie:

Unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, cu o concentrație mare de polifenoli și bioflavonoizi. Conținutul ridicat de resveratrol îl face de 50 de ori mai eficient decât vitaminele C și E la un loc. Limitează distrugerea fibrelor de colagen. Ajută în normalizarea tensiunii arteriale, reduce colesterolul și trigliceridele. Regenerează sistemul cardiovascular. Ajută în luptă cu radicalii liberi, stresul oxidativ și îmbătrânirea prematură. Acțiune tonică pentru creier, musculatură și sistemul circulator.

Extract din rădăcină de spânz:

Conține saponozide, glicozide, rezine, lactonă, minerale, taninuri. Cu efecte dovedite în eliminarea varicelor și îmbunătățirea circulației periferice. Calmează durerile de picioare cauzate de varice. Ajută la eliminarea senzației de picioare grele, a inflamațiilor și a tumefierilor. Eficient în stimularea circulației periferice.

Secretul cremei VenoFarm

Secretul cremei VenoFarm îl reprezintă două ingrediente cheie extrase din plantele enumerate mai sus: resveratrol și escina. Ambele sunt ingrediente naturale care se completează pentru a îndeparta varicele și liniile fine de la nivel picioarelor – sub suprafața epidermei – și de aceea sunt așa de eficiente.

Resveratrol este un excepțional antioxidant cu rol imunoprotector, cardioprotector, antitumoral, hepatoprotector, antiinflamator, anti-ageing, regenerator, cicatrizant, antihistaminic, antistres, flebotonice, anticoagulante, fluidizante sangvin și decongestive.

Menține valorile normale ale colagenului. Contribuie la reducerea agregării plăcii plachetare. Limitează distrugerea fibrelor de colagen. Ajută în normalizarea tensiunii arteriale, reduce colesterolul și trigliceridele. Regenerează sistemul cardiovascular. Ajută în lupta cu radicalii liberi, stresul oxidativ și îmbătrânirea prematură. Acțiune tonică pentru creier, musculatură și sistemul circulator. Susține buna funcțiune a sistemului imunitar. Adjuvant în tratamentul infecțiilor bacteriene. Reduce react la factor alergeni.

Resveratrolul are acţiune antioxidantă de 20 de ori mai mare decât a vitaminei C şi de 50 de ori mai mare decât a vitaminei E.

Escina este de fapt un amestec complex de glicozide (peste 30) care derivă structural de la doi agliconi triterpenici pentaciclici polihidroxilați: protoescigenolul și baringtogenolul C. Escina are proprietăți antiinflamatoare, antiedematoase și antiexsudative. De ase­menea:

Crește tonusul vascular. Intensifică fluxul sangvin prin artere și vene. Mărește rezistența la presiune a vaselor de sânge. Scade permeabilitatea capilară. Acționează ca imunoreglator. Combate eficient radical liberi responsabili pentru afecțiuni grave.

Datorită acestor substanțe revolutionare VenoFarm trateaza cu succes toate formele de dureri de picioare, varice și picioare grele sau obosite. Crema Venofarm este rezultatul unor studii aprofundate în cadrul laboratoarelor echipate cu cea mai înaltă tehnologie în domeniu.

Cum poți comanda crema VenoFarm

Intră pe site-ul producătorului cremei VenoFarm și lucrurile devin foarte simple. Dă un click aici, comandă și pachetul este transmis prin poștă livrare cu plata ramburs. Singura companie certificată din România care vinde crema VenoFarm ți-a pregătit și o surpriză care constă în două bonusuri, gratuite, despre tratamentul varicelor care te ajută să înțelegi perfect atât profilaxia varicelor cât și metodele de tonifiere și combaterea îmbătrânirii pielii.

Lasă un răspuns

Close Menu
×

Cart